Hikayemiz

Merhaba, ben Serra.

Johnson & Wales Üniversitesi'nin Culinary Arts (Mutfak Sanatları) bölümünden mezun profesyonel bir aşçı ve beş senelik bir anneyim. Oğlum Emir dünyaya geldikten sonra, onu en sağlıklı ve en taze yemekler ile besleyebilmek için detaylı bir araştırma yaptım.Amerikan Pediatri Derneği'nin beslenme üzerine yayınlamış olduğu yazılardan, ünlü şef Alain Ducasse'ın çocuk yemekleri hakkında yazdığı kitaba kadar bir çok yayın okudum. Emir'in doktorundan ve bir çok diyetisyenden de fikirler aldım. Sonunda, besin değeri yüksek ve organik şartlarda yetiştirilmiş gıdaların önemini daha da iyi kavramış oldum. Ve Emir'i altıncı ayından itibaren, organik, taze ve sağlıklı ürünler kullanarak hazırladığım ev yapımı yemekler ile besledim.Ailem, arkadaşlarım ve yeni tanıştığım tüm anneler, Emir'in bayılarak yediği bu yemeklerin tarifini merak eder oldu. Çok kısa bir süre içerisinde yemek tarifi paylaştığım insanlar çoğaldı. Yemeklerimin gördüğü bu büyük ilgi, annelerin teşviki ve çocukların beğenisi, beni bu işi profesyonelleştirmeye yüreklendirdi.Böylece İstanbul'daki ilk ve hala tek %100 organik, taze ve lezzetli aile yemekleri Emimi doğdu.Serra Meşulam ErolEmimi Organik Aile Yemekleri Kurucusu